SPONSORS

Sponsor worden?

In contact met onze fotografen
De vier enthousiaste sponsors op deze pagina ondersteunen ons structureel in de vorm van een jaarlijks bedrag of via praktische hulp.
Wat het sponsorschap bijzonder maakt, is het persoonlijke contact dat je met een van onze fotografen kunt leggen. Vanzelfsprekend is vermelding op de website een eigen keus, net als het bedrag dat je in gedachten hebt.


Neem voor meer informatie contact op met Bart Nijs, 06 - 53 36 91 75.

BKC Media Nijmegen (www.bkcmedia.nl)

Het bedrijf dat deze website maakte, produceert ook videoproducties, infographics, games, apps, webcasts en e-learning programma’s voor nationale en internationale opdrachtgevers, vaak in de medisch-farmaceutische sector.

Lees meer...

Buurtschap Oude Kleefsebaan Overasselt

Het is vrijdag. De laatste dag van de roemruchte Nijmeegse Vierdaagse. Nog 30 kilometer te gaan naar de Via Gladiola. De zon komt op. Je passeert het eerste dorp en bent bijna bij je eerste koffie, mét uitzicht op de Maas.

Lees meer...

Cameraland (www.cameraland.nl)

Cameraland is een gespecialiseerde fotozaak in Alkmaar. De gepassioneerde medewerkers steunen het CITSS project

Lees meer...

TANC bv. (www.tanc.nl)

Tanc is al tientallen jaren thuis in project management en consultancy in de internationale chemische en olie- en brandstofverwerkende industrie.

Lees meer...

VDG-Accountancy en Belastingen

Het accountantskantoor voor het midden en kleinbedrijf waar de ondernemer centraal staat.

Lees meer...

Wagagai Ltd. (www.wagagai.com)

The place to grow together
Wagagai in Kampala, Zuid-Oeganda, biedt werk aan 2.100 mensen in de chrysanten-, begonia- en kerststerrenteelt. Met zonnepanelen, waterbesparende methoden en het zoeken naar milieuvriendelijke gewasbeschermers, zet het bedrijf in op duurzaam en milieubewust ondernemen.

 

Lees meer...
Privacy Statement